markEnergetika i društvo

ENERGETSKO SIROMAŠTVO

Energetsko siromaštvo ispoljava se kao nedostatak pristupa modernim oblicima energije, primjerice električnoj energiji, ili kao nemogućnost podmirenja troškova za energiju nužnu za život u prihvatljivim uvjetima.

Predstojeća akademska godina donosi aktivnosti za društveno korisno učenje

Aktivnosti će uključivati studente FER-a i energetski siromašna kućanstva u gradu Zagrebu.


Likes0 Comments1 Minute

Natječaj za posao: Stariji stručni suradnik (m/ž)

Želiš mijenjati svijet u kojem živiš? Želiš raditi u poticajnoj okolini u mladom i stručnom timu? Želiš učiti, razvijati vještine, putovati i doprinositi razvoju društva? Onda je ovo pravi oglas za tebe!


Likes0 Comments6 Minutes

Tijekom školskih praznika učenici OŠ Stjepana Radića volontirat će za okoliš

U školi u Brestovcu Orehovičkom održane su radionice za učenike koji su kroz teme o volontiranju i važnosti odvajanja otpada naučili zašto je važno lokalno volontirati za zajednicu i okoliš.


Likes0 Comments1 Minutes

Djeci kroz zanimljiv pristup predstavljena tema klimatskih promjena

Vesela atmosfera, baloni i crteži pomogli su nam da naučimo djecu što je i kako nastaje ugljikov dioksid, te što su klimatske promjene i kako ih možemo svi zajedno ublažiti.


Likes0 Comments1 Minute

Portugalski primjeri dobre prakse u volontiranju – studijsko putovanje “Moj okoliš, moja budućnost!”

Cilj studijskog putovanja u Portugal bio je da se sudionici putovanja upoznaju s primjerima dobrih praksi u provođenju volontiranja i volonterskih akcija djece vezanih za okoliš, klimu i održivi razvoj.


Likes0 Comments4 Minutes

DOOR ima novu izvršnu direktoricu

Slavica Robić nova je izvršna direktorica DOOR-a. Od 2011. zaposlena je u DOOR-u kao programska direktorica i voditeljica projekata, pri čemu sudjeluje u konzaltingu na brojnim projektima iz područja energetike i energetske učinkovitosti u Hrvatskoj i inozemstvu.


Likes0 Comments2 Minutes