markEnergetika i društvo

ENERGETSKO SIROMAŠTVO

Energetsko siromaštvo ispoljava se kao nedostatak pristupa modernim oblicima energije, primjerice električnoj energiji, ili kao nemogućnost podmirenja troškova za energiju nužnu za život u prihvatljivim uvjetima.

Zatvoreno primanje radova na natječaj „Uzmi olovku, kameru, kist… za okoliš čist“

Najviše radova pristiglo nam je u kategoriji likovni rad, i to čak 29 radova, potom u kategoriji pjesma 12 radova, učenici su napisali, a njihovi mentori su nam poslali i 5 priča, zajedno su izradili 2 plakata i 1 video rad.


0 Comments1 Minutes

Započeo novi projekt pod nazivom ClimAlt

ClimAlt ima za cilj osnažiti mlade i ojačati njihovo kritičko mišljenje nizom treninga o različitim dimenzijama klimatskih promjena.


0 Comments1 Minute

Drugi trening za natjecanje u uštedi energije održan u Velikoj Gorici

Natjecanje će trajati tijekom 2019. godine, a iz Hrvatske sudjeluje ukupno 12 javnih zgrada iz Zadra, Rijeke, Osijeka i Velike Gorice.


0 Comments1 Minutes

Natječaj za posao: Mlađi stručni suradnik (m/ž)

Želiš mijenjati svijet u kojem živiš? Želiš raditi u poticajnoj okolini u mladom i stručnom timu? Želiš učiti, razvijati vještine, putovati i doprinositi razvoju društva?


0 Comments5 Minutes

Treninzi za natjecanje u uštedi energije održani u četiri hrvatska grada

Natjecanje će trajati tijekom 2019. godine, a iz Hrvatske sudjeluje ukupno 12 javnih zgrada iz Zadra, Rijeke, Osijeka i Velike Gorice.


0 Comments1 Minutes

Produžen rok za prijavu radova za natječaj „Uzmi olovku, kameru, kist… za okoliš čist“ do 15. veljače 2019. godine

Natječajem se želi potaknuti djecu da promisle, istraže i izraze svoje stavove, vjerovanja, probleme, rezultate istraživanja o čuvanju okoliša, smanjenju klimatskih promjena i održivom razvoju...


0 Comments2 Minutes