markEnergetika i društvo

ENERGETSKO SIROMAŠTVO

Energetsko siromaštvo ispoljava se kao nedostatak pristupa modernim oblicima energije, primjerice električnoj energiji, ili kao nemogućnost podmirenja troškova za energiju nužnu za život u prihvatljivim uvjetima.

Natječaj za studentski posao: Sintetiziranje podataka i provedenih istraživanja na temu energetskog siromaštva

Zainteresirane molimo da životopis na hrvatskom jeziku i kratko motivacijsko pismo (do 200 riječi) pošalju na e-poštu prijave@door.hr do 30. lipnja 2019.


0 Comments2 Minutes

Poziv na info dan na temu energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije za građane – Zadar

Pozivamo vas na info dan na temu energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije za građane u Kneževu palaču u Zadru, u srijedu, 29.5., koji će se održati u sklopu projekta RMPPI.


0 Comments1 Minutes

Poziv na radionicu: Energija, dostupnost i uporaba

Pozivamo vas na radionicu na projektu „FER rješenja za bolju zajednicu“. Cilj je radionice upoznavanje sudionika s osnovama energetike i uporabe energije.


0 Comments1 Minutes

Studentice Ekonomskog i Grafičkog fakulteta uključene u rad DOOR-a kroz DKU projekt “Odrazi se znanjem – pokreni zajednicu”

Studentice će biti uključene u rad DOOR-a kroz jasne i praktične zadatke usmjerene na obostranu korist.


0 Comments1 Minute

Iz SEAP-a u SECAP

U sklopu projekta Compete4SECAP, gradovi Osijek, Velika Gorica, Rijeka i Zadar zajedno s DOOR-om će nadograditi postojeće SEAP-ove u SECAP-ove.


0 Comments1 Minute

Uručene nagrade za najbolje učeničke radove pristigle na natječaj Uzmi olovku, kameru, kist… za okoliš čist!

U Krapini je u petak, 12. travnja 2019. godine, održan prijem za učenike s područja Krapinsko-zagorske županije koji su sudjelovali u provedbi projekta Moj okoliš, moja budućnost! i natječaju Uzmi olovku, kameru, kist… za okoliš čist!


0 Comments2 Minutes