markEnergetika i društvo

ENERGETSKO SIROMAŠTVO

Energetsko siromaštvo ispoljava se kao nedostatak pristupa modernim oblicima energije, primjerice električnoj energiji, ili kao nemogućnost podmirenja troškova za energiju nužnu za život u prihvatljivim uvjetima.

Održano izlaganje „Održiva energetika – izazovi i rješenja“

Istaknuti su glavni izazovi pred održivim razvojem energetike i utjecaji koje energetika ima na okoliš, društvo i gospodarstvo.


0 Likes0 Comments1 Minutes

Održano događanje „Igrom do nove energetike“

Sudionici testiranja svoje su dojmove iznosili usmeno i pismeno, a svakim isprobanim alatom popunjavali su dodijeljene im evaluacijske upitnike.


0 Likes0 Comments1 Minute

Ispitivanje stavova građana o potrošnji energije

Ispitivanje stavova građana o potrošnji energije

DOOR provodi ispitivanje stavova građana o potrošnji energije u svrhu izrade edukacijskih materijala i uključivanja građana u područje energetike.


0 Likes0 Comments1 Minutes

Predstavljene ideje održive prenamjene i obnove lokaliteta u Gradu Zagrebu

U okviru EU projekta COMPASS predstavljen je kurikulum i obrazovni profil savjetnika, a polaznici tečaja za održivu prenamjenu i obnovu napuštenih ili nekorištenih javnih prostora predstavili su idejne studije triju lokacija.


0 Likes0 Comments1 Minutes

Poziv: Igrom do nove energetike

Pozivamo vas na testiranje edukativnih igara za odrasle, koje će se odviti 8. svibnja 2017., od 17.30 do 19 sati, na lokaciji Trg kralja Petra Krešimira IV. 2/II, Zagreb, u sobi 226 na drugome katu.


0 Likes0 Comments1 Minute