markEnergetika i društvo

ENERGETSKO SIROMAŠTVO

Energetsko siromaštvo ispoljava se kao nedostatak pristupa modernim oblicima energije, primjerice električnoj energiji, ili kao nemogućnost podmirenja troškova za energiju nužnu za život u prihvatljivim uvjetima.

Najava izrade novih IKT alata za edukaciju na polju energetskog siromaštva

Od 23. do 27. travnja 2018. bili smo na Sveučilištu u Cipru gdje se u sklopu projekta IDEA: Innovative Direction in Energy Advising održao trening za partnere.


Likes0 Comments1 Minute

Započinje borba protiv energetskog siromaštva u Općini Dvor

Studente smo treningom educirali o provedbi jednostavnih mjera energetske učinkovitosti. Posjete Dvoru ostvarivat će se kroz svibanj i lipanj 2018. godine.


Likes0 Comments1 Minute

Predstojeća akademska godina donosi društveno korisno učenje na FER

Aktivnosti će uključivati studente FER-a i energetski siromašna kućanstva u gradu Zagrebu.


Likes0 Comments1 Minute

Natječaj za posao: Stariji stručni suradnik (m/ž)

Želiš mijenjati svijet u kojem živiš? Želiš raditi u poticajnoj okolini u mladom i stručnom timu? Želiš učiti, razvijati vještine, putovati i doprinositi razvoju društva? Onda je ovo pravi oglas za tebe!


Likes0 Comments6 Minutes

Tijekom školskih praznika učenici OŠ Stjepana Radića volontirat će za okoliš

U školi u Brestovcu Orehovičkom održane su radionice za učenike koji su kroz teme o volontiranju i važnosti odvajanja otpada naučili zašto je važno lokalno volontirati za zajednicu i okoliš.


Likes0 Comments1 Minutes

Djeci kroz zanimljiv pristup predstavljena tema klimatskih promjena

Vesela atmosfera, baloni i crteži pomogli su nam da naučimo djecu što je i kako nastaje ugljikov dioksid, te što su klimatske promjene i kako ih možemo svi zajedno ublažiti.


Likes0 Comments1 Minute