markEnergetika i društvo

ENERGETSKO SIROMAŠTVO

Energetsko siromaštvo ispoljava se kao nedostatak pristupa modernim oblicima energije, primjerice električnoj energiji, ili kao nemogućnost podmirenja troškova za energiju nužnu za život u prihvatljivim uvjetima.

Uspješno smo završili projekt Moj okoliš, moja budućnost!

Danas smo završili s implementacijom projekta koji smo, zadnje dvije godine, provodili zajedno s našim partnerima Forumom za slobodu odgoja i Osnovnom školom Brestovec Orehovički – Moj okoliš, moja budućnost!


0 Comments2 Minutes

Diseminacija rezultata projekta “Moj okoliš, moja budućnost!” u Kninu

Tijekom radionice su predstavljeni rezultati projekta koji uključuju izradu programa volontiranja za Osnovnu školu Brestovec Orehovički, pokretanje volonterskog kluba u navedenoj školi, te izazovi s kojima su se partneri susretali prilikom implementacije projekta.


0 Comments1 Minutes

Studenticama i studentima dodijeljena Rektorova nagrada za postignuća na projektu “FER rješenja za bolju zajednicu”!

U srijedu je, 3. srpnja 2019., održana svečana dodjela Rektorove nagrade za akademsku godinu 2018./2019., u Kongresnoj dvorani na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.


0 Comments1 Minute

Na radionici u Rijeci predstavljeni rezultati projekta “Moj okoliš, moja budućnost!”

Rezultati projekta pokazuju pozitivan primjer kako volontiranje utječe na učenike i na cjelokupno školsko okruženje.


0 Comments1 Minute

X. gimnazija u Zagrebu kao predvodnica u informiranju školaraca o klimatskim promjenama zahvaljujući projektu “Škola za klimu”

Kroz projekt su o klimatskim promjenama informirani i učenici i nastavnici, a nova se znanja koriste i danas, u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima.


0 Comments1 Minutes

Natječaj za studentski posao: Sintetiziranje podataka i provedenih istraživanja na temu energetskog siromaštva

Zainteresirane molimo da životopis na hrvatskom jeziku i kratko motivacijsko pismo (do 200 riječi) pošalju na e-poštu prijave@door.hr do 30. lipnja 2019.


0 Comments2 Minutes