markEnergetika i društvo

ENERGETSKO SIROMAŠTVO

Energetsko siromaštvo ispoljava se kao nedostatak pristupa modernim oblicima energije, primjerice električnoj energiji, ili kao nemogućnost podmirenja troškova za energiju nužnu za život u prihvatljivim uvjetima.

Tražimo studenta/icu FER-a ili srodnog fakulteta za povremenu IT podršku u uredu

Zainteresirane molimo da životopis i motivacijsko pismo (do 200 riječi) pošalju na e-poštu prijave@door.hr do 31.10.2018.


Likes0 Comments1 Minute

Drugi sastanak projekta IDEA održan u Zagrebu

Pratite nas jer nam slijedi izrada IKT alata koji će služiti u borbi protiv energetskog siromaštva - za iduću vam godinu pripremamo događanje na kojemu ćete imati priliku testirati sve alate.


Likes0 Comments1 Minute

Na Biciklijadi VG – ZG – VG predstavljena Cyclurban anketa

Prijedlozi i savjeti koji će biti dani nadležnim tijelima u vezi proširenja biciklističke infrastrukture bazirat će se na osnovi rezultata i informacija dobivenih iz ankete na koju vas ovom prilikom pozivamo.


Likes0 Comments1 Minute

OŠ Stjepana Radića u Brestovcu Orehovičkom sudjelovala u globalnoj akciji čišćenja okoliša

U akciju su se uključili svi učenici i učitelji škole, zaposlenici DOOR-a i FSO-a, te su prikupili desetke vreća smeća koje su potom odložili u za to predviđene spremnike.


Likes0 Comments1 Minutes

Poziv na radionicu “Ne OKOLIŠaj s normama!”

Radionica je namijenjena predstavnicima organizacija civilnog društva, poslovnog sektora, jedinica lokalne samouprave i drugima koje zanima područje zaštite okoliša i normizacije.


Likes0 Comments1 Minutes

DOOR suorganizator Ljetne škole Energetske zajednice u Splitu

Na ljetnoj školi sudjelovali su mladi stručnjaci iz 29 zemalja gdje su u tjedan dana stekli nova znanja i vještine iz područja energetike.


Likes0 Comments2 Minutes