Slavica Robić, izvršna direktorica, DOOR-u se volonterski priključila u samim začecima udruge, a stalna članica tima i zaposlenica postaje 2011. godine. Sudjeluje u izradi i provedbi velikog broja projekata. Autorica je i suautorica više znanstvenih i stručnih radova, a osim interesa i stručnosti za šire područje održive energetike, energetsko siromaštvo predstavlja joj područje posebnog interesa.

Zamjenica je predsjedavajućeg ENGAGER mreže za borbu protiv energetskog siromaštva te sazivateljica savjetodavnog odbora Europskog opservatorija za energetsko siromaštvo. Članica je i raznih savjetodavnih tijela i radnih supina na nacionalnoj razini te u 2020. sudjeluje u predsjedanju Republike Hrvatske Vijećem EU kao članica tima za područje klimatskih promjena.

Slavica je diplomirala je elektrotehniku 2006. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER), a magistrirala 2008. u području promjena i upravljanja u okolišu na Institutu za okolišne promjene Centra za okoliš Sveučilišta u Oxfordu (Velika Britanija).

Detaljniji životopis dostupan je ovdje.

°°°

Slavicu možete kontaktirati na:

E. slavica.robic@door.hr

T. 01 4655 441

M. 091 5149 162