Potaknuti iskazanim interesom za našu Ljetnu akademiju, za jesen smo odlučili otići korak dalje i organizirati obrazovnu akademiju u okviru koje ćemo se baviti aktualnim pitanjima koja smo najavljivali tijekom ljeta. U okviru ove obrazovne akademije planiramo jednom mjesečno organizirati online predavanje ili webinar na određenu temu. Neke od tema koje ćeć mo obrađivati vezene su uz održivi razvoj, energetsko siromaštvo, klimatske promjene, novi europski proračun za 2021.-2027.,
praćenje i implementacija NECP-a i mnoge druge.

Prvo predavanje u sklopu DOOR obrazovne akademije odražala je Jelena Puđak na temu “Održivi razvoj”. Jelena Puđak je znanstvena suradnica na Institutu društvenih znanosti Ivo Pilar. Autorica knjiga „Koga briga za klimu“ i „Kap preko ruba čaše – klimatske promjene: svijet i Hrvatska“. Također je jedna od potpisnica Apela za sustavnu klimatsku akciju.

Ako ste propustili predavanje možete pronaći snimku na našem youtube kanalu. Pratite nas na društvenim mrežama za informacije o novim predavanjima DOOR obrazovne akademije.