CILJEVI PROJEKTA

ENGAGER mreža za borbu protiv energetskog siromaštva

Projekt ENGAGER – Europsko energetsko siromaštvo: Agenda za su-kreaciju i inovacije je istraživačka mreža financirana putem COST programa.

Cilj projekta je razvijanje i jačanje međunarodne zajednice istraživača i praktičara usredotočene na suzbijanje energetskog siromaštva – predstavlja nemogućnost kućanstava i pojedinaca da si priušte adekvatne (osnovne) energetske usluge (poput grijanja, rasvjete, hlađenja, kuhanja i pranja).

ENGAGER okuplja znanstvenike i praktičare sa sjedištem unutar i izvan Europe koji se fokusiraju na različite aspekte složenih izazova koje energetsko siromaštvo predstavlja, koristeći cjelokupni paket COST instrumenata umrežavanja.

Slavica Robić djeluje u ulozi zamjenice predsjedavajućeg, dok Ivana Rogulj djeluje u ulozi zamjenice člana Upravljačkog odbora.

Trajanje projekta:
2017 – 2021.

Uloga DOOR-a na projektu:
Grant Holder

Izvor financiranja:


Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR)

DOOR je udruga stručnjaka koja se bavi promicanjem održivog razvoja na području energetike. Saznajte više o nama i zašto je održivi razvoj u energetici važan.

IBAN: HR6523600001102288964 // OIB: 19904220725

URED I SJEDIŠTE

Slavka Batušića 7
HR – 10 090 Zagreb
tel: +385 (0) 1 4655 441
e-mail: info[at]door.hr

PRATITE NAS…

NEWSLETTER

DOOR je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.