PowerPoor skup o energetskom siromaštvu održava se zadnjeg dana studenog


U srijedu 30. studenog održat će se PowerPoor Brokerage Event  pod nazivom “Pružanje rješenja za energetske izazove – PowerPoor Brokerage Event”. Događaj će se održati na adresi Rue Montoyer 24 u Bruxellesu, a možete ga pratiti i online. 

Energetske krize, energetsko siromaštvo i održiva proizvodnja energije ključna su politička pitanja današnjice. Dugi niz godina europski stručnjaci rade na inovativnim rješenjima i mehanizmima podrške za europske građane. U trenutnoj gospodarskoj i geopolitičkoj klimi, na događaju će se ponovno razmotriti i razgovarati o postojećim rješenjima i mogućnostima razvijenim uz pomoć Europske unije.

Govornike, među kojima je i DOOR-ova Anamari Majdandžić, kao i dnevni red pronađite OVDJE.

Ako ste zainteresirani vidjeti što se može učiniti na polju ublažavanja energetskog siromaštva i kako se inovativnim financiranjem može uhvatiti u koštac s energetskom krizom, dođite i otkrijte različite inicijative i nadahnite se uspješnim pričama.

Ne propustite ovu priliku i otkrijte:

  • Kakva rješenja Europa nudi za trenutne energetske izazove
  • Kako projekte energetskog siromaštva uključiti u lokalne akcije
  • Važnost poticanja sudjelovanja građana u razvoju obnovljivih izvora energije
  • Buduće prilike za postizanje energetske tranzicije

Pridružite se u Bruxellesu ili online

Registracija za događaj “Pružanje rješenja za energetske izazove – PowerPoor Brokerage Event” je dostupna OVDJE.

Ako se na događaj želite uključiti online, možete to učiniti putem Zooma, gdje ćete moći slušati predavanja i postavljati pitanja govornicima. Registracija za praćenje putem Zooma je dostupna OVDJE.

Pridružite nam se i učite od stručnjaka diljem Europe. Što vam ovaj događaj može ponuditi?

  • Višestruke mogućnosti upoznavanja stručnjaka iz energetskog sektora
  • Širenje rezultata vašeg uspješnog projekta financiranog od strane EU
  • Učenje iz različitih ishoda projekata koje financira EU u srodnim područjima
  • Pitching sesije: prilika za predstavljanje projektne ideje/prijedloga i pronalaženje potencijalnih partnera

Cilj ovog događaja je razviti programe podrške i sheme za energetski siromašne građane i potaknuti korištenje alternativnih shema financiranja za rješavanje energetskog siromaštva. Okupit će stručnjake koji će predstavljati rezultate i mogućnosti u energetskom sektoru, razmjenjivati ​​znanja i naučene lekcije. U zasebnoj pitching sesiji sudionici će moći predstaviti svoju projektnu ideju/prijedlog u trajanju od 10 minuta i pronaći potencijalne partnere.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da saznate više o PowerPooru, Enporu i EmpowerMedu, te o drugim poslovima koji se u energetskom sektoru izvode uz sufinanciranje Europske unije i izgradite potencijalne veze koje će pomoći u ostvarenju vaših ideja.