Pozivamo vas na radionicu “Ne OKOLIŠaj s normama!”, o sudjelovanju u normizaciji i okolišnim aspektima normizacije, na Fakultet elektrotehnike i računarstva – FER, Siva vijećnica, 21.09.2018. u 9:30, u organizaciji DOOR-a (Društvo za oblikovanje održivog razvoja), u suradnji s ECOS-om (Okolišna organizacija specijalizirana za normizaciju) i HZN-om (Hrvatskim zavodom za norme).

Za sudjelovanje se možete prijaviti na sljedećoj poveznici – ovdje pogledajte i program radionice.

Radionica je namijenjena predstavnicima organizacija civilnog društva, poslovnog sektora, jedinica lokalne samouprave i drugima koje zanima područje zaštite okoliša i normizacije.

Norme su izuzetno važan dio zakonodavnog okvira, pogotovo u području tržišta i industrije. ECOS, a i DOOR kao član ECOS-a, brine da norme koje stupaju na snagu uzimaju u obzir sve potrebne okolišne kriterije.

Za dio prijavljenih sudionika izvan Zagreba kojima je potreban smještaj i/ili pokrivanje troškova prijevoza imamo predviđen povrat troškova na temelju računa i/ili karata u maksimalnom iznosu od 200 eura po organizaciji – molimo da nam se u slučaju ove potrebe javite na e-mail: ivana.rogulj@door.hr i/ili ana.tesija@door.hr do 19.9.