U utorak, 5. listopada 2021. godine, od 12:30 – 13:10 CET održat će se prvi Lunch Talk o rješenjima i preprekama za ublažavanje energetskog siromaštva u sektoru privatnog najma. Cilj rasprave je prikazati rezultate istraživanja provedenog u sklopu projekta ENPOR o strukturnim čimbenicima koji utječu na politike ublažavanja energetskog siromaštva u Europi. Teme koje će biti u fokusu su financijski, politički i tehnološki izazovi i rješenja za provedbu politika implementacije mjera energetske učinkovitosti u sektoru privatnog najma, a imati ćete i prilike podijelite svoja iskustva i potencijalna rješenja.

Ovo je prvi događaj takve vrste u sklopu projekta ENPOR, nakon čega će se 2. studenoga održati drugi (s novim interaktivnim mrežnim alatom) i 7. prosinca treći s naglaskom na to kako će paket „Fit for 55“ utjecati na ublažavanje energetskog siromaštva.

Registrirati se možete OVDJE.

Izvješće o preprekama koje sprječavaju ulaganje u mjere energetske učinkovitosti u sektoru privatnog najma u Europi možete pronaći na sljedećoj poveznici:

https://door.hr/novo-izvjesce-o-preprekama-koje-sprjecavaju-ulaganje-u-mjere-energetske-ucinkovitosti-u-sektoru-privatnog-najma-u-europi/.